Webmaster Online

Een website maken is één, de content van een website onderhouden en actueel houden is twee.

Wij helpen je met het maken van de website, de teksten, de fotografie en het dagelijks, wekelijks of maandelijks bijhouden van je website(s).

Met Webmaster Online heb je een betaalbare oplossing voor een perfecte website en het up-to-date houden van de content.

Hoe gaan wij je helpen? Wij denken met je mee, onze partners bouwen de techniek van je website en wij verzorgen 24/7 de inhoud van je website(s). Je levert ons per e-mail de (concept) teksten en de foto’s, wij doen de rest.

Heb je geen tekst dan zijn een aantal steekwoorden voldoende. Wij schrijven webteksten. Heb je geen geschikt fotomateriaal? Wij fotograferen en houden er rekening mee dat de foto geschikt moet zijn voor website gebruik.

Wat zijn de kosten? De eerste opstartkosten zijn vanaf € 350,00 voor het bouwen van de gehele website (inclusief inrichten en plaatsen van de teksten). De vervolgkosten voor het onderhoud (inclusief webhosting en domein registratiekosten) tekstveranderingen, fotowissels en dergelijke zijn vanaf € 65,00 per maand.

Voor het (op)nieuw schrijven van teksten en voor nieuwe fotografie ontvang je een offerte op maat.

Voorbeelden portfolio:

Ce-Creations

Goed Doen voor Macheo

Egbert Bakker Kunstenaar

André Nijenhuis Fotografieschool

In ontwikkeling:

Hartman Groep Rotterdam / Arnhem

Culturele Alliantie Barendrecht

Fotografie André Nijenhuis (personal portfolio)

Heb je een website gerelateerd probleem? Wil je graag een second opinion? Je kunt altijd vrijblijvend met ons contact opnemen. Wij adviseren je over de beste oplossing.