Het KunstBureau organiseert, initieert, neemt deel en werkt mee aan kunst- en cultuurprojecten.
Dit doen wij op profit of non-profit basis.


Fotografie School
Digitale fotografie blijft zich constant ontwikkelen. Het werkt snel en is eenvoudig in de afwerking. Direct resultaat op het LCD-beeldscherm. De cursussen en workshops die André Nijenhuis in Rotterdam organiseert zijn bedoeld voor mensen die zich op het digitale fotograferen hebben geworpen en met tal van praktische vragen zitten. Naast de techniek van de camera en de opname is er heel veel aandacht voor vormgeving en creativiteit. Kortom, cursussen en workshops voor mensen die meer willen dan alleen maar 'kiekjes' maken.
Lees meer ...


Portfolio Online
Wil je een eigen website waarmee je jou portfolio aan de gehele wereld kan presenteren? Zelf eenvoudig foto's uploaden en teksten aanpassen vanaf iedere computer? Wij maken gebruiksvriendelijke websites voor amateurfotografen en kunstenaars die zelf een eigen website willen hebben. Wil je de website door ons laten onderhouden en moeten de kunstwerken gefotografeerd worden? Geen probleem. Ook dat kunnen we voor je doen.
Lees meer ...


Fotostudio André Nijenhuis
André Nijenhuis is een fulltime fotograaf, website ontwikkelaar, organisator, ideeën man en initiatiefnemer gevestigd te Rotterdam. Als fotograaf is hij gespecialiseerd in portret, straat- en contemplatieve fotografie. Hij begon reeds op vroege leeftijd te fotograferen. Eerst met een 6x9 'klapcamera' later met een Nikon spiegelreflex. Experimenteren met licht, beweging en portretfoto's maken in een provisorisch opgezette 'studio'. Vele jaren later heeft hij als fotograaf een getraind oog voor licht, compositie en detail ontwikkeld. Zijn werk is enerzijds verstild en anderzijds documentair van stijl.
Lees meer ...


Rotterdam Streets
In februari 2014 hebben wij het initiatief genomen om een collectief op te zetten voor amateur straatfotografen: RotterdamStreets. Het is een collectief van fotografen die het dagelijkse straatleven in Rotterdam portretteren. Het is een spreekwoordelijke open deur, maar straatfotografen houden van fotograferen op straat en de omgeving daarvan. De fotograaf houdt van kijken en observeren wat er zoal op straat gebeurt. Op zoek naar mooie momenten, interessante mensen en situaties. New York, Parijs en Londen zijn prachtige steden voor straatfotografie. Maar de fotografen van RotterdamStreets richten zich op de mensen en straten van metropool Rotterdam. Met haar diverse architectuur, 180 nationaliteiten en bruisende energie is zij een onuitputtelijke inspiratiebron en de stad bij uitstek voor fotografie. In 2014 wordt alle tijd besteed aan het organiseren van een website, de lijnen uitzetten, foto's bespreken en dergelijke. Stuur een email naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Lees meer ...

Bijgewerkt op: 3 oktober 2016