Wat doen wij?
Het KunstBureau organiseert, initieert, neemt deel en werkt mee aan website, kunst- en cultuurprojecten.

Het Kunstbureau GALLERY
Het Kunstbureau Gallery, gevestigd in Rotterdam Delfshaven, profileert zich als een virtueel platform voor diverse kunst. De galerie presenteert kunstenaars die gebruikmaken van uiteenlopende media: van schilderkunst en fotografie tot installaties en sculpturen. Met kleine exposities en creatieve presentaties worden spraakmakende nieuwe werken gepresenteerd. De collectie is opgebouwd rondom een beperkt aantal kunstenaars. Wij streven ernaar om kunstenaars bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.
Lees meer …

Rotterdamse Fotografieschool
Digitale fotografie blijft zich constant ontwikkelen. Het werkt snel en is eenvoudig in de afwerking met direct resultaat op het LCD-beeldscherm. De cursussen en workshops die de Rotterdamse Fotografieschool organiseert zijn bedoeld voor mensen die zich op het digitale fotograferen hebben gestort en met tal van praktische vragen zitten. Naast de techniek van de camera en het fotograferen is er heel veel aandacht voor vormgeving en creativiteit. Kortom, cursussen en workshops voor mensen die meer willen dan alleen maar ‘kiekjes’ maken.
Lees meer …

Portfolio Online
Wil je een eigen website waarmee je jouw portfolio aan de wereld kan presenteren? Zelf eenvoudig foto’s uploaden en teksten aanpassen vanaf iedere computer? Wij maken gebruiksvriendelijke websites voor amateurfotografen en kunstenaars. Wil je de website laten onderhouden en moeten de kunstwerken gefotografeerd worden? Geen probleem. Ook dat kunnen we voor je doen.
Lees meer …

Fotostudio André Nijenhuis
Hij begon reeds op jonge leeftijd te fotograferen en experimenteerde met licht, beweging en het maken van portretfoto’s in een geïmproviseerde studio. Inmiddels heeft hij een getraind oog voor licht, compositie en detail ontwikkeld. Zijn vrije werk is verstild en melancholisch.
Lees meer …

RotterdamStreets
In februari 2014 heeft André Nijenhuis het initiatief genomen om een collectief op te zetten voor amateur straatfotografen: RotterdamStreets. Het is een collectief van fotografen die het dagelijkse straatleven in Rotterdam portretteren. De fotografen richten zich op de mensen en straten van deze metropool. Met een grote diversiteit aan architectuur, 180 nationaliteiten en bruisende energie is Rotterdam een onuitputtelijke inspiratiebron en de stad bij uitstek om met de camera vast te leggen.
Lees meer …

Nederland op de Bank
De bank is een pauzeknop. De plek waar niets hoeft, die we opzoeken als alle functionele dingen gedaan zijn. Iets tussen keukentafel en bed in. Een overgangsmoment tussen zitten en liggen, waar we rusten en waken tegelijkertijd. Op de bank nemen we geen houding aan, de belangrijkste activiteit is het ontbreken van activiteit. Hier kunnen we eindelijk ergens in en tegenaan hangen. We worden gedragen door iets zachts en vertrouwds en worden niet meer bekeken of beoordeeld. De rollen zijn omgedraaid, nu kijken we vanaf de zijlijn naar andere levens, in de krant, op televisie of in een boek. Die bank vraagt niets van ons.
Lees meer …

Websites
Voor derden ontwikkelen, bouwen en onderhouden wij websites.
Voorbeelden daarvan zijn o.a.: Kunstroute Barendrecht Hartman Local Crew  |   Kennisklas  |

Laatst bijgewerkt op 1 juni 2021